A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Профілактично-інформаційна бесіда на тему «Людина – не товар»

Дата: 18.10.2019 22:08
Кількість переглядів: 93

17.10.2019 р. в актовому залі навчально-реабілітаційного центру вчитель історії та соціальний педагог провели для учнів 6-13 класів профілактично-інформаційну бесіду на тему «Людина – не товар».
Проблема торгівлі людьми – одного з найнегативніших явищ сучасного суспільства – уперше була піднята правозахисниками на початку ХХ століття.
Під час заходу вихованці ознайомилися з сутністю рабства та торгівлі людьми. Також діти з особливими освітніми потребами мали змогу переглянути відеоролик, з якого дізнались, що торгівля людьми – це сукупність таких ознак: вербування, перевезення, передача, продаж, усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до заняття проституцією, рабство і ситуації, подібні до рабства, примусова праця, залучення в боргову кабалу, використання шантажу, погроз, насильства.
Після заходу бібліотекар Центру презентувала учням виставку літератури, буклетів з питань протидії торгівлі людьми та експлуатації дітей.

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень