A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

В Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів. Саме в цей день весь світ відзначає День рідної мови.

Дата: 21.02.2022 22:38
Кількість переглядів: 75

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях, це наше багатство. Усі ми повинні пам’ятати, дбати та цінувати його, адже без нього не зможемо жити.

Сьогодні, 21 лютого, в Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів. Саме в цей день весь світ відзначає День рідної мови.

В рамках Тижня відбулося літературно-музичне свято, присвячене Міжнародному дню рідної мови «Солов’їна, барвінкова, дзвени струмочком, рідна мово!». Підростаючі громадяни України продемонстрували любов до рідної мови, як неоціненного спадку свого народу, під час декламування віршів про рідну мову. Почуття патріотизму проявили під час виконання «Гімну української мови», пісень «Лебедина мова» та «Україна – це ми». Під час заходу маленькі актори майстерно виконали інсценівку «Кому потрібна українська мова», а також розкрили свої таланти зі знань рідної мови під час конкурсу «Знавців української мови».

З великою любов’ю в серці до України та української мови учні разом з педагогами Центру створили лепбуки «Рідна мова - Всесвіту основа», « 21 лютого – Міжнародний день мови».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень