A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День туризму

Дата: 09.10.2018 22:48
Кількість переглядів: 99

              Відповідно до розпорядження голови обласної адміністрації від 07.09.2018року № 678-од « Про відзначення в області Дня туризму », листа управління освіти і науки облдержадміністрації від 13.09.2018року №4 / 2776-08 «Про відзначення Дня туризму» та з метою ознайомлення дітей з особливими  освітніми потребами з туристичною привабливістю Теребовлі та її околиць  04  жовтня 2018р. на Замковій горі м. Теребовлі  в супроводі вчителя географії  Солонинки Р. Т. та керівника  гуртка « Патріот »  Демчука В. Т. був  проведений  урок   краєзнавства і туризму, в рамках якого діти взяли участь у квесті «Вертикаль».         

        Зупинка за зупинкою, учні Теребовлянського НРЦ з захопленням  виконували завдання з географії і туризму. Дві команди  «Мандрівники » та   «Юні географи» змагалися, хто швидше добереться до кінцевого зашифрованого   завдання та отримає  свій скарб. Звичайно, в кінці квесту  команда, яка справилася швидше, отримала подарунок.

   Діти чудово провели час на природі, на їхніх обличчях не зникали  радісні  усмішки. З позитивними  емоціями  та хорошим настроєм вони повернулися у стіни рідної школи та ділилися з друзями своїми  враженнями  про  цікаво  та  змістовно  проведений  час.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень