A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День Святого Валентина

Дата: 15.02.2019 22:51
Кількість переглядів: 71

Бути коханим – це більше, ніж бути багатим,  

бо бути коханим – значить бути щасливим.  (Тільє)

День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднанні однією думкою – справжнє кохання вище всіх зелених перешкод.

У цей день  прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю. На сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

Щороку в Теребовлянському навчально – реабілітаційному центрі святкується День Святого Валентина. Уже за традицією стало написання листівок – валентинок з привітаннями та найкращими побажаннями для людей небайдужих серцю.

Протягом дня у центрі працювала  «Пошта  Валентина», завдяки якій усі бажаючі могли вкинути вже приготовлену чи виготовлену власними руками валентинку чи то другу, чи то вчителю, чи коханій половині, у спеціальну коробку для валентинок. Протягом дня у центрі панувала тепла та душевна атмосфера – усі екали цікавого і святкового вечора.

Свято закоханих розпочалося розповіддю про виникнення свята, його традиції, як його святкують у різних країнах світу: Польщі, Німеччині, Англії, Японії, Уельсу.

Родзинкою свята стало дуель – шоу «Хто зверху». У ньому взяли участь учні старших класів. Дітям були запропоновані конкурси: «Збери літери», «Жінка чи чоловік», «Відгадай уривок фільму», «Зірки школи в ряд», «Перший, другий, третій, четвертий, п’ятий, шостий», «Напиши героїв», «Обмін ролями», «Хто швидше». Перемогу у дуелі здобули дівчата, хлопці потерпіли фіаско. Усі учасники дуель – шоу залишились задоволеними приємними конкурсами і цікавими завданнями.

Опісля свята для учнів та вчителів центру була організована святкова дискотека. Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень