A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Свято Першого дзвоника «Знову дзвоник кличе нас у країну знань»

Дата: 01.09.2021 23:28
Кількість переглядів: 73

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день.

Відчуття, які виникають у цей день, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, і , звичайно, першим дзвоником.

Сьогодні пройшло свято Першого дзвоника «Знову дзвоник кличе нас у країну знань» в навчально-реабілітаційному центрі, який гостинно відкрив двері для своїх учнів, зокрема, для маленьких першокласників.

Директор Центру Кацан Марія Богданівна привітала всіх зі святом Першого вересня та побажала школярам, батькам, педагогам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен здобувач освіти, з допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Зі словами вітань до учнів, батьків та педагогів звернулася Вітик Любов Петрівна, інспектор ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції головного управління Національної поліції в Тернопільській області, та побажала, щоб новий навчальний рік приносив лише приємні враження.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок «Щоб у серці жила Батьківщина», приурочений 30-ій річниці незалежності України, покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень