A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

« Тарасова доля – то правда жива».

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім’я і у нашого народу – Тарас Шевченко. Саме він зберіг і повернув народу його голос – українську мову. Для кожного з нас ім’я Шевченка є святим. Велич Кобзаря – у величі всієї України і в особистій долі кожного українця.

20:27 06.03.2024

Школа здоров’я на тему « Що треба знати про ВІЛ/СНІД».

З метою формування в учнів з ООП поняття про походження СНІДу, надання відповіді на найпоширеніші запитання, які стосуються захворювання на СНІД, вказати на шляхи профілактики ВІЛ/СНІДу та пропагувати здоровий спосіб життя в Теребовлянському НРЦ відбулася школа здоров’я на тему « Що треба знати про ВІЛ/СНІД». Старшокласники здобули багато корисної інформації, підвищили свій рівень поінформованості про соціально- небезпечні хвороби та толерантне ставлення до ВІЛ- інфікованих людей.

20:23 01.03.2024

Інтерактивна вправа «Доброчесність у навчанні».

В рамках тижня доброчесності для учнів 3 – 5 класів на занятті з ціннісно – орієнтованої діяльності відбулася інтерактивна вправа «Доброчесність у навчанні» з метою знайомства учнів з ООП з такими важливими в нашому житті та суспільстві поняттями як «доброчесність», «відповідальність», «вихованість», «повага» та «порядність», поглиблення знань про негативні наслідки, які можуть виникнути, якщо не дотримуватись простих правил.

20:19 01.03.2024

Доброчесне суспільство – це процвітаюче та успішне середовище, де всі дотримуються спільних та справедливих правил.

Доброчесне суспільство – це процвітаюче та успішне середовище, де всі дотримуються спільних та справедливих правил. Сьогодні ми повинні сприяти формуванню нових норм суспільної взаємодії – взаємоповаги, честі й гідності, доброчесності та справедливості. Це важливо для розвитку свідомого суспільства, для побудови процвітаючої держави.

20:18 28.02.2024

Шахово – шашковий турнір серед вчителів та учнів Центру, присвячений пам’яті загиблих спортсменів під час війни.

27 лютого в Теребовлянському НРЦ відбувся шахово – шашковий турнір серед вчителів та учнів Центру, присвячений пам’яті загиблих спортсменів під час війни. В турнірі з шахів з рахунком 3:1 здобула перемогу команда учнів. В турнірі з шашок перемогу здобула команда вчителів з рахунком 3:2. Вітаємо переможців !

20:16 28.02.2024

Презентації Європейського молодіжного парламенту України в Тернопільській області, яка проходила на платформі Zoom.

27 лютого учні Теребовлянського НРЦ взяли участь у презентації Європейського молодіжного парламенту України в Тернопільській області, яка проходила на платформі Zoom.

20:15 28.02.2024

"Формування життєвих компетентностей дітей з ООП шляхом реалізації діяльнісного підходу"

На завершення Тижня педагогічної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін та фізичної культури під час проведення круглого столу члени МО підвели підсумки тижня та обмінялися досвідом роботи з проблеми "Формування життєвих компетентностей дітей з ООП шляхом реалізації діяльнісного підходу".

22:53 23.02.2024

Година-реквієм «Вистояли – переможемо»

Сьогодні, 22 лютого, напередодні жахливого вторгнення ворогів-рашистів, учні з ООП під час години-реквієму «Вистояли – переможемо» пройшли дорогами руйнувань і скорботи, завданих нелюдами у зелених мундирах. Перед очима дітей чорною скорботою пронеслися 720 днів голосінь і сліз за зруйнованими містами і селами, за тисячами вбитих, поранених. Жах, страх, розпач, стрес, паніка... Все було, але бойовий дух нації незламних подолав усе. У своїй інсенізації школярам вдалося передати увесь цей біль українського народу і тих, хто разом з нами у нелегкій боротьбі, допомагає зброєю, притулком для сімей, що залишилися без домівок, добрим словом, порадою. Учні з ООП подякували всім, адже завдяки єдності людей доброї волі ми вистояли і переможемо. Перемога України – це перемога всього світу над силами зла і темряви.

22:51 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень