A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Літературно-документальний фільм «Я в серці маю те, що не вмирає», приурочений 153-й річниці з дня народження Лесі Українки

У другий день Тижня педагогічної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін та фізичного виховання кіностудія «Cinema Citi» Теребовлянського НРЦ представила для перегляду літературно-документальний фільм «Я в серці маю те, що не вмирає», приурочений 153-й річниці з дня народження Лесі Українки. Юні актори розкрили перед глядачами окремі сторінки життя і творчості поетеси. Учні відтворили картину прощання 10-річної Лесі з тіткою Надією, яку царський режим заслав у Сибір, ознайомили з дитячою поезією ( «Мамо, іде вже зима»). Також, у жестовому виконанні, учениця 8-Б класу Сидорченко Аліна, виконала пісню «Гетьте, думи, ви хмари осінні» на слова Лесі Українки. Діти з ООП майстерно зіграли уривки з «Лісової пісні». Гра акторів у поєднанні з картинами прекрасних українських пейзажів справила незабутнє враження на глядачів.

22:44 20.02.2024

На занятті з ціннісно – орієнтованої діяльності «Вони помирали, щоб жила Україна» вшанували пам'ять загиблих героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Сьогодні ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість наших громадян, які віддали найдорожче ‒ життя ‒ під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

22:43 20.02.2024

Книжкова виставка "Небесна Сотня: ціна свободи!"

Сьогодні в Україні відзначається День пам'яті Героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави.

22:42 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень