A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Посланці від Святого Миколая

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших із передріздвяного циклу свят. Його відзначають в останній місяць зими - зараз 6 грудня. Особливо на Чудотворця очікують дітлахи. Адже слухняним хлопчикам та дівчаткам вночі підкладають під подушку невеличкі подаруночки: нову одежину, різноманітні ласощі, омріяні іграшки.

21:41 05.12.2023

відкритий урок з трудового навчання на тему «Виготовлення новорічного виробу-сувеніру з солоного тіста «Сердечко».

Сьогодні, 4 грудня 2023 року, у 8 –В класі, відбувся відкритий урок з трудового навчання на тему «Виготовлення новорічного виробу-сувеніру з солоного тіста «Сердечко». На уроці учні з ООП продовжували формувати звичку планування своєї діяльності, вдосконалювали навички роботи з пластичним матеріалом (солоним тістом), узагальнювали знання про роботу з солоним тістом. Ліплення - один з методів розвитку дрібної моторики дитини. Що насправді важливо, адже здатність вправно володіти руками стимулює мозкову та психічну активність, вдосконалює увагу, мислення, уяву, пам'ять, відчуття та сприймання. Ліплення діє як арт-терапія, корекція та реабілітація. Як терапія - допомагає звільнитися від негативних емоцій, стресу, тому вчителька Стецула Наталія Петрівна акцентувала увагу учнів на умінні розпізнавати свої почуття і контролювати емоції. Учні на уроці були активними , проявили творчість та індивідуальність. Виготовили прикраси на ялинку, вклавши у вироби свою позитивну енергетику і тепло сердець.

21:49 04.12.2023

Всеукраїнський тиждень права

Сьогодні, як ніколи актуальна співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей з ООП уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

21:45 04.12.2023

Чемпіонат України з дзюдо серед осіб з порушенням слуху.

2-3 грудня у спортивному комплексі ЗУНУ відбувся чемпіонат України з дзюдо серед осіб з порушенням слуху. На цих змаганнях відзначилися вихованці Теребовлянського навчально – реабілітаційного Центру та випускники нашого закладу:

21:40 04.12.2023

Тренінг для старшокласників з ООП "Знати щоб жити".

В рамках акції « 16 днів проти насилля » та до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом соціально-психологічна служба Теребовлянського НРЦ провела просвітницький тренінг для старшокласників з ООП "Знати щоб жити". Захід прямований на поширення інформації та формування відповідального ставлення до свого здоров'я.

21:38 04.12.2023

Акція «Червона стрічка»

В рамках акції « 16 днів проти насилля» 1 грудня 2023 року в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі відбулася акція «Червона стрічка», присвячена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Акцію організувало та провело учнівським самоврядуванням Центру.

21:33 01.12.2023

Андріївські вечорниці

Одне з великих і улюблених свят українського народу – Святого Андрія Первозваного. Коли була закінчена вся господарська робота, і наступали довгі зимові вечори, люди збирались разом, щоб відпочити, поспілкуватися, поспівати пісень, розказати жарти, таким чином проводили вільний час. Андріївські вечорниці — чудовий спосіб розповісти дітям з ООП про давні традиції нашого народу та особливості життя наших предків.

21:29 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень