A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

«Як сказати «Ні» правопорушенням»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» в Теребовлянському НРЦ відбувся тренінг з протидії правопорушенням серед молоді для учнів з ООП 10-12 класів на тему: «Як сказати «Ні» правопорушенням». Тренінг проведено з метою інформування учнів з ООП про різні види правопорушень, попередження участі учнів у незаконних діях та навчити казати "ні" небезпечним пропозиціям. Під час тренінгу старшокласники дізналися про форми адміністративних і кримінальних правопорушень, які часто зустрічаються серед молоді. Окрему увагу приділили таким небезпечним речам як наркотики, алкоголь, крадіжки, хуліганство тощо. Обговорювали як уникати ситуацій, пов'язані із порушенням закону, як реагувати на спроби участі у протиправних діях, також наголосили куди слід звертатися, у разі необхідності, по допомогу.

22:09 11.12.2023

Відкритий урок з « Я досліджую світ»

З метою формування природничої компетентності молодших школярів , інтересу до навколишнього світу, розвитку допитливості, пізнавальної активності, комунікативних навичок, розвитку інтересу до експерементально-дослідницької діяльності вчителька 4- Б класу Галина Срібна провела відкритий урок з « Я досліджую світ» на тему: " Вулкани, їх вплив на зміни земної поверхні".

22:07 08.12.2023

“Національний тиждень читання”

Згідно зі стратегією розвитку читання на період до 2032 року “Читання як життєва стратегія” з 4 по 10 грудня 2023 року Український інститут книги проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію “Національний тиждень читання”. Мета цієї акції — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

22:05 08.12.2023

Інтелект шоу «Правовий Олімп»

Сьогодні , 08 грудня 2023 року, в рамках «Всеукраїнського тижня правових знань» у Теребовлянському НРЦ між учнями 10-А та 10 –Б класів відбулося інтелект шоу «Правовий Олімп».

22:04 08.12.2023

« Про права дитини у родині»

Щоденне життя нагадує пересічним українцям, що людина визнається цінністю, а її права – під пильним наглядом української держави .

22:02 07.12.2023

Правова гра "Права у моєму житті"

В рамках « Тижня правових знань» соціальний педагог Центру Сніжана Скромна провела правову гру "Права у моєму житті" для учнів 3-4 класів. Метою заняття було поглиблення знань учнів з ООП про основні права дитини та їх практичне значення у повсякденному житті. Учні з ООП із задоволенням долучались до обговорення ситуацій, пов’язаних з реалізацією їхніх прав на освіту, медичне обслуговування, повноцінний відпочинок тощо.

21:59 07.12.2023

Посланці Святого Миколая

День Святого Миколая - день, коли варто забути про всі невдачі та неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно.

21:54 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень