A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Книжкова полиця " Корифей українського слова".

Сьогодні, 29 листопада, українці відзначають 245 років від дня народження письменника, громадського та культурного діяча, засновника жанру соціально-побутової комедії в класичній українській літературі Григорія Квітки-Основ'яненка. Його вважають основоположником художньої прози.

21:27 29.11.2023

Всеукраїнський "Добрий урок".

28 листопада в Теребовлянському НРЦ відбувся Всеукраїнський "Добрий урок". Учні старших класів Центру мали можливість долучитися до культури благодійності з бібліотекарем Іриною Кісель взявши участь в акції добрих справ #ЩедрийВівторок.

21:25 28.11.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». З метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок на годині класного керівника для учнів з ООП проведено учням 5 – 8 класів діалог « Чуйність і доброта - два крила, на яких тримається людство». Виховання в учнів з ООП таких моральних якостей як доброта, чуйність, милосердя, формування уявлення про «добро» і «зло», готовності виявляти у житті доброту і чуйність до оточуючих, допомагати усвідомити значення добра як життєвого вибору в становленні особистості, основне завдання яке стоїть перед вчителем.

21:23 27.11.2023

Виставка художньої літератури « Усі мої думки тобі, народе вільний, і пісня серця, музика душі тобі!».

27 листопада українці вшановують 160-ліття від дня народження найвідомішої української письменниці, громадської діячки та важливої постаті раннього модернізму в українській літературі – Ольги Юліанівни Кобилянської.

21:22 27.11.2023

Виставка книжкової літератури "Знавець душі народної".

25 листопада виповнилося 185 років від дня народження великого українського письменника Івана Семеновича Нечуя-Левицького. Напередодні цієї події для учнів з ООП у Теребовлянському НРЦ було розгорнуто виставку книжкової літератури "Знавець душі народної".

21:21 27.11.2023

Міжнародний день відмови від паління

Міжнародний день відмови від паління є важливою подією, яка має на меті привернути увагу до проблеми тютюнової залежності та її наслідків для здоров’я людей.

21:13 17.11.2023

День Добра та Толерантності

Протягом тижня в Теребовлянському НРЦ відбулися День Добра та Толерантності.Під час проведення Всесвітнього дня добра, який відзначався 13 листопада, учні з ООП 1-4 класів обговорювали правила добра, розповідали про свої добрі вчинки, писали прислів’я про добро, ділилися компліментами та подяками, а також мали можливість створити свої власні листівки з добрими побажаннями та поділилися ними із своїм однокласникам. Це була чудова нагода показати свою щирість та доброту.Добрі вчинки роблять світ кращим, а людей - щасливішими.

21:12 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень