A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Чемпіонат України з греко-римської та вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху (юніори та кадети).

З 04 по 06 березня 2019 року у м. Миколаєві проходив чемпіонат України з греко-римської та вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху (юніори та кадети). У чемпіонаті взяли участь юні спортсмени Теребовлянського НРЦ та заслужено отримали призові місця і нагороди. З вільної боротьби серед юніорів В/К 61 кг ІІІ -є місце здобув Василик Микола - учень 12 класу, у В/К 65 кг ІІ - е місце - Лис Роман - учень 12 класу . З вільної боротьби серед кадетів В/К 55 кг І - місце у Блохи Віктора - учня 10 класу. У В/К 65 кг ІІІ - місце здобув Рачій Ігор - учень 10 класу. Блоха Віктор у жовтні 2019 року буде виступати на змаганнях європейського рівня, які відбудуться у Білорусі.

22:03 13.03.2019

Першість  області  з  вільної  боротьби  та  дзю до  серед  дівчат  та  юнаків    2004  року  народження  і  молодших.

Одним із шляхів толерантності, рівності та взаємоповаги до людей  з  інвалідністю є спорт. Адже саме завдяки спортивним іграм люди з обмеженими можливостями можуть почуватися  на рівних з іншими людьми. Спорт – чи на найкорисніший спосіб реабілітації людей з особливими потребами. Він не лише розвиває фізично, а й соціалізує, допомагає знайти сферу для самореалізації,  сприяє  інтеграції   дітей  з  інвалідністю  до активного життя у суспільстві, покращенню  їх фізичного і функціонального стану та відновлення   працездатності засобами фізичної культури і спорту.

17:20 06.03.2019

Всеукраїнське заняття доброти

1 березня, за підтримки Міністерства освіти та з метою реалізації просвітницько-виховного проекту Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа», у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі у дошкільному відділенні вихователями старшої дошкільної групи, Кучма Н.П. та Ковальчук Н.М., проведено «Всеукраїнське заняття доброти» на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

00:39 02.03.2019

Стрітення

Стрітення – один з дванадцяти празників, який припадає на 15 лютого – сороковий день після Різдва Христового. Саме ж свято Стрітення, вперше було встановлено церквою у Єрусалимі після Ефеського собору 431 року. Це свято символізує зустріч Старого і Нового заповітів. Ми – учні та педагоги Центру теж відзначили цей празник, який відбувся саме цього дня. Відбувалось усе в два етапи: спочатку вчитель ОХЕ Солонинка Р. Т. ( за допомогою презентації ) розповіла про події, які відбулися саме в цей День та пізніше свято продовжили в шкільному спортзалі, де вихованці з педагогами Центру змагалися у волейбол. Звичайно, що без смакування запашних пампушок не обійшлося. Усім дуже все сподобалося і діти залишилися при веселому та хорошому настрої.

09:42 20.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень