A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Леся Українка... Високе світло імені та слова…

Дата: 24.02.2021 00:22
Кількість переглядів: 73

Леся Українка... Високе світло імені та слова…

150 років тому на вкраїнському небосхилі спалахнула нова яскрава зірка – Леся Українка. Вона – феномен людського духу, вибух інтелігентності та духовності, іскра, яка проклала яскравий слід сучасникам і прийдешнім поколінням урок гідності, гордості, незламності духу та віри в світле майбутнє. Її творчість увійшла в безсмертя. Цілі збірки українських пісень, казок, ігор зібрала поетеса, записала і передала нам.

Сьогодні, віддаючи шану славнозвісній поетесі, в Теребовлянському НРЦ пройшов митецький вернісаж дитячої творчості «Казковий світ Лесі Українки». На виставці були представлені малюнки учнів початкових класів за віршами та казками Л.Українки. Юні художники зобразили всю красу природніх пейзажів, описаних у поезіях та казках.

Літературна спадщина Лесі Українки багата й різноманітна, і творила її вона, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію, що є джерелом краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням чисту воду, брати наснагу для життя і праці.

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень