A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Новорічна подорож-2019»

Дата: 25.12.2018 20:37
Кількість переглядів: 81

       «Новорічна подорож-2019»

За вікном зима - пора самих коротких днів і довгих ночей. Але ми любимо цей час року. Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторінки соціальних мереж, на біл-бордах  і вітринах магазинів. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі .

Фінальним акордом проведення новорічно-різдвяних свят у Центрі став вечір для старшокласників «Новорічна подорож -2019». Учні мали змогу не тільки ознайомитись з історією, традиціями святкування Нового року у різних країнах світу, але й проявити  неабиякі творчі здібності як у співочому, хореографічному, так і в театральному мистецтві. Дійство налаштувало всіх на релаксаційні мотиви наступаючих зимових канікул і свят.

Педагогічний та учнівський колектив нашого  Центру вітає всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду.   Зичимо  Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! Всім веселих свят і гарних канікул!

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень