A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН.

Однією з головних завдань сучасної школи є виховання здорової дитини, охорона її здоров'я. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

22:58 05.04.2024

Усний журнал "Вісники природи", присвячений Міжнародному дню птахів.

З метою формування екологічної компетентності учнів Теребовлянського НРЦ відбувся усний журнал "Вісники природи", присвячений Міжнародному дню птахів. Захід проходив у три етапи. Під час перегляду презентація "Перелітні птахи" учні з ООП розширили свої знання про птахів: де живуть, яку користь приносять, про їх «санітарні здібності». Другий етап проходив у формі квесту "Перелітні друзі", де учасники квесту виконували різноманітні за складністю завдання. Завершився захід переглядом цікавого та пізнавального фільму про птахів. За підсумками проведеного заходу учасники квесту були нагороджені грамотами та солодкими призами.

22:54 03.04.2024

Міжнародний день дитячої книги.

2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги. Також в цей день припадає день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.

22:52 02.04.2024

21 березня - Всесвітній день поезії.

21 березня - Всесвітній день поезії. Свято, яке відзначається щороку в день весняного рівнодення. Сила поезії безмежна. Вона розкриває нам безмежні обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя, особисті радощі й негаразди.

22:49 21.03.2024

Проект «Технологія виготовлення виробів із деревини «Декоративне антигравітаційне крісло».

Учні 10-Б класу на уроках трудового навчання під керівництвом вчителя Родя Петра завершили колективний проект «Технологія виготовлення виробів із деревини «Декоративне антигравітаційне крісло». Під час роботи над проектом учні з ООП вивчали принципи гравітації та антигравітації, опановували знання і вміння гарячого гнуття деревини а також повторили механічну і ручну обробку деревини та способи оздоблення виробу.

22:46 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень