A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

"Пам'ятай про Крути" .

Крути, 29 січня 1918 року... Символ героїзму та відданості нашого юнацтва і символ національної трагедії та безпечності. 29 січня, день бою під Крутами, який став трагедією української молоді й цілої української суспільності.

15:10 25.01.2024

День Соборності

Щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

15:07 22.01.2024

« Всеукраїнські шкільні ліги пліч - о - пліч»

« Всеукраїнські шкільні ліги пліч - о - пліч» - це спортивні змагання нового формату, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду. Щорічно ці змагання проводяться з грудня до червня. Цього року Всеукраїнські шкільні ліги будуть проведені з п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, фут зал, спортивне орієнтування, черліденг під гаслом «Разом переможемо».

15:05 12.01.2024

Днями учні та педагоги Теребовлянського НРЦ передали через волонтерів окопні свічки нашим захисникам

Днями учні та педагоги Теребовлянського НРЦ передали через волонтерів окопні свічки нашим захисникам на передову. Дякуємо захисникам за кожен новий день. Разом до перемоги. Слава Україні ! Героям Слава!

15:04 05.01.2024

Всеукраїнський благодійний проєкт для дітей України – Flovers4School

Теребовлянський навчално – реабілітаційний центр у 2023 році долучився до Всеукраїнського благодійного проєкту для дітей України – Flovers4School, отримавши цибулини квітів як подарунок. Цього року завдяки благодійному фонду «Florium Foundation» та меценатам з Нідерландів, а також благодійним внескам на сайті flowers4school.com, наш Центр отримав коробку з цибулинами весняних квітів.

15:02 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень