A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Карпати, чекайте нас знову!

Традиційно з настанням осені педагоги Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру вирушають у Карпати. Цей рік для нас став маленьким ювілеєм, адже ми вже вп’яте подорожуємо горами у вихідні дні вересня. Цю річницю мандрів ми вирішили підсолодити смачним тортом із зображенням символічних вершин, які ми вже підкорили. Цьогорічний маршрут спланували на полонину Кострич. Сходження розпочалося з села Стаїще. Коли ми вийшли на хребет Костричу, перед нами відкрився «суперовий» краєвид. Ці відчуття не передати словами. Затримуєш подих від емоцій. Це Чорногірський хребет та його найвищі вершини: Говерла, Петрос, Піп Іван. Саму гору Кострич (1544м) огортав густий ліс, вкритий туманом. Цьогорічна подорож включала в себе і відвідини гуцульської столиці Верховини, як називав її Іван Франко. З позитивним настроєм та чудовими враженнями ми щасливо повернулися додому. Карпати, чекайте нас знову!

13:05 17.09.2019

Чемпіонат області з шашок серед осіб з інвалідністю

13 вересня 2019 року відбувся чемпіонат області з шашок серед осіб з інвалідністю, присвячений Дню фізичної культури і спорту, у якому, звичайно ж, взяли участь вихованці нашого навчально-реабілітаційного Центру. За підсумками змагань учень 11-А класу Рачій Ігор посів 4 місце, учні 9-А класу Кохан Денис – 5 місце та Галамбіцький Павло – 7 місце.

13:04 17.09.2019

Профілактична акція «Посміхнись життю, ти йому подобаєшся!»

Сьогодні, 10 вересня, у Всесвітній день запобігання самогубствам учнівський колектив нашого Центру долучився до профілактичної акції «Посміхнись життю, ти йому подобаєшся!», в рамках якої до нас завітали: інспектор ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області старший лейтенант поліції Любов Вітик; старший інспектор Теребовлянського районного сектору з питань пробації Марія Горобець. Під час зустрічі працівники поліції пояснили учням, що найвища цінність кожного з нас – це наше життя. І будь-яка проблема, навіть найсерйозніша, має свої шляхи вирішення. Дітям порадили не закриватися в собі та розповідати про свої переживання батькам, друзям чи вчителям. На завершення було проведено конкурс малюнків «Щасливе життя очима дитини». Автори кращих робіт отримали від працівників поліції подарунки із символічним логотипом акції – посмішкою.

22:18 10.09.2019

Спортивні свято до Дня фізичної культури та спорту

Традиціям не зраджуємо! Щорічно у вересні до Дня фізичної культури та спорту в нашому Центрі проводяться спортивні свята. Так, цьогоріч 09 вересня 2019 року на шкільному стадіоні у футбольній баталії зійшлися команди педагогів та учнів. Дійство виявилося яскравим і захоплюючим. Вболівальники розділилися, адже педагогічний колектив підтримував вчителів, а учні вболівали за своїх товаришів. У напруженій грі перемогла дружба!

22:10 10.09.2019

Свято Останнього дзвоника

31 травня у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі пролунав останній дзвінок. На свято до нашої шкільної родини завітали вельмишановні гості: о. Петро, о.Володимир, керуюча Теребовлянським відділенням «Приватбанку» Ящук Людмила Михайлівна, керівник Теребовлянського управління державної фіскальної служби в Тернопільській області Яцина Михайло Васильович, начальник регіонального центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Юзчишин Олег Степанович та начальник навчально-спортивного відділу «Інваспорт» Мних Галина Данилівна.

23:19 31.05.2019

День матері у дошкільному відділенні

Сьогодні до нас на крилах весни  у дошкільному відділення  Теребовлянського НРЦ прилинуло  родинне свято . Безумовно, День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

22:52 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень