A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності "Обережно: небезпека!"

Як же хочеться усім нам, дорослим, уберегти своїх дітей від неприємностей, захистити від небезпеки, яка очікує на них, недосвідчених і цікавих, на кожному кроці. Але чи можливо щохвилини бути поруч? Звичайно ні… Вихід один – навчити їх правил безпечної поведінки, сформувати у них відповідні навички,щоб діти могли почуватися безпечно.

19:17 07.10.2022

День вчителя

День вчителя - одне з найяскравіших осінніх свят. Усі учні в цей день з радістю вітають своїх вчителів.

20:21 30.09.2022

Тиждень протидії булінгу

Тиждень протидії булінгу – щорічний комплексний захід, направлений на одночасну та всесторонню роботу з протидії булінгу в закладах освіти. У цьому навчальному році в НРЦ він проходив з 26 по 30 вересня. Упродовж тижня провели: заняття читання художньої літератури «Читання з передбаченням» за казкою Ірен Роздобудько «Дикі образи дикобраза», Г.К.Андерсена «Гидке каченя»; гру-вікторину «Щоб на світі дружно жити»; прес-шоу «Безконфліктне спілкування у нашому житті»; лекцію «Кібербулінг – сучасна загроза»; флешмоб «Ми разом». Педагоги переглядали і обговорювали з вихованцями кінофільми, мультфільми, телепередачі, відеопрезентації, присвячені профілактиці жорстокості, оновили інформаційний стенд «Гаряча дитяча національна лінія з питань протидії булінгу», бібліотекар організувала виставку-полеміку «Булінг: як допомогти дитині?».

20:10 30.09.2022

Всеукраїнський День бібліотек

Книга завжди була, є і буде джерелом знань та найбільшим скарбом людини. А бібліотека – це храм книги, дзеркало нашої історії, скарбниця нашого часу, яка прокладає стежину в майбутнє.

21:26 29.09.2022

Всесвітній день туризму.

Ой, як цікаво та весело пройшов сьогодні день для вихованців Теребовлянського НРЦ. Вчитель географії Солонинка Р. Т. разом з учнями відзначали Всесвітній день туризму.

22:27 28.09.2022

Учні 10-А та 12-А класів під час вихідних відвідали виставку знищеної військової техніки

Учні 10-А та 12-А класів під час вихідних відвідали виставку знищеної військової техніки збройних формувань російської федерації. Діти мали змогу своїми очима побачити наслідки бойових дій. Спалена техніка рашистів - свідчення відважного та потужного супротиву українських сил безпеки та оборони за підтримки усього Українського народу.

21:44 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень