A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Вітаємо усіх з Днем вишиванки

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому.

23:06 18.05.2022

Учні 3-Б класу Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру під час дистанційного навчання на уроці Я досліджую світ побували на незвичній екскурсії.

Сьогодні, 13 травня, учні 3-Б класу Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру під час дистанційного навчання на уроці Я досліджую світ побували на незвичній екскурсії. Під час такої міні-подорожі у природу діти знайомилися із сезонними змінами у рослинному та тваринному світі, спостерігали за погодою.

22:48 13.05.2022

Пропонуємо вам переглянути авторитетні поради від наших мужніх захисників, які презентувало Міністерство освіти і науки України.

Дорогі наші учні, ми знаємо, як вам емоційно важко зараз через воєнні дії в Україні. На жаль, сьогодні ви позбавлені спокою, вільного неба над головою, а також звичного навчання в школі.

22:44 13.05.2022

Учні 4-Г класу на уроці предметно-практичного навчання розвивали свої навики догляду за кімнатними рослинами.

Навчаючись дистанційно, учні 4-Г класу на уроці предметно-практичного навчання розвивали свої навики догляду за кімнатними рослинами. Тепер вони знають, як створити сприятливі умови для зелених насаджень та правила піклування про них.

22:57 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень