A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

В 2- Г класі відбулося родинне свято

Напередодні Вербної неділі в Теребовлянському навчально- реабілітаційному центрі в 2- Г класі відбулося родинне свято- цікавий майстер-клас з виготовленню Великодньої верби, який провела учителька Кучма Ольга. Батьки разом з дітками говорили про народні традиції та прикмети на Вербну неділю, а після прикрашали вербові гілочки. Усім все добре вдавалося, учні з ООП цікаво провели час та отримали позитивні емоції. Кожен принесе до храму ці гілочки верби, щоб освятити їх під час святкового богослужіння.

21:36 29.03.2023

День народження це свято особливе та загадкове

День народження це свято особливе та загадкове. 27 березня у Теребовлянський НРЦ завітав кумедний ведмедик з кольоровими кульками для привітання іменинника. Під звуки пісні "А я лише хотів тебе привітати" учні 2-Б класу у колі весело затанцювали з іменинником та гостями свята. Після запального танцю, діти разом із ведмедиком пригощалися солодкими смаколиками.

18:01 27.03.2023

Онлайн-заходи, присвячені питанням упровадження системи НАССР.

Упровадження системи управління безпекою продуктів харчування НАССР покликане сприяти тому, щоб процес харчування у школах та дитсадках був налагодженим – обладнання працювало правильно, а приміщення було придатним для приготування їжі.

21:29 24.03.2023

«Виготовлення стола - імітація антигравітації»

Учні 7-Б і 9-Б класів на уроках трудового навчання (технічні види праці) під керівництвом Родя П. А. працювали над спільним проєктом «Виготовлення стола - імітація антигравітації». Гравіта́ція або тяжіння, притягання — властивість тіл із масою притягуватись одне до одного. Гравітаційна взаємодія найслабша із фундаментальних взаємодій, однак її визначною особливістю є те, що тіла, які мають масу, завжди притягаються одне до одного. Антигравітація – це відсутність гравітації та законів тяжіння.

21:25 24.03.2023

Учні 7- В класу Теребовлянського НРЦ ходили на екскурсію в магазини міста Теребовлі

Сьогодні, під час уроку соціально - побутового орієнтування, учні 7- В класу Теребовлянського НРЦ ходили на екскурсію в магазини міста Теребовлі. Учні з ООП ознайомилися з видами магазинів та відвідали: магазин господарських товарів, продуктовий магазин, спеціалізовані магазини та супермаркет. Під час екскурсії Стецула Наталія ознайомила учнів з порядком купівлі товарів та правилами поведінки в магазині. Екскурсія сподобалася учням, адже вони отримали нові знаннями та збагатилися позитивними враженнями.

21:21 23.03.2023

Всесвітній день поезії

Березень багатий на визначні події для книголюбів і всіх, хто щодня опановує мистецтво слова. Всесвітній День поезії – свято словесної чуттєвості й довершеного вміння кількома словами висловити невисловлюване. Щорічно 21 березня за ініціативою ЮНЕСКО святкують Всесвітній день поезії. Поезія входить в наше життя з дитинства і залишається з нами назавжди. Кожен знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле, тож запрошуємо всіх бажаючих у творчий політ поетичного слова разом з учнями Теребовлянського НРЦ, адже поезія - це найпрекрасніше в людині, що єднає всіх задля утвердження цього прекрасного в житті.

21:18 22.03.2023

Обласний активний форум «Здорова Україна – Здорова громада – Фізична культура в Новій українській школі»

15 березня 2023 року, у місті Тернопіль в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» за участю Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета відбувся обласний активний форум «Здорова Україна – Здорова громада – Фізична культура в Новій українській школі» . Взяв участь в даному форумі вчитель фізичної культури Теребовлянського НРЦ Вітвіцький Павло Андрійович. Він мав можливість познайомитися з варіативними модулями модельних навчальних програм для вчителів фізичної культури: флорбол, петанк, корфбол, дитяча легка атлетика через участь в майстер класах.

22:30 17.03.2023

Всеукраїнський урок з профорієнтації

15 березня в прямому ефірі відбувся Всеукраїнський урок з профорієнтації. Учні Теребовлянського НРЦ 9-12 класів долучилися до перегляду проєкту "Обери професію своєї мрії". Історії успіху відомих українських зірок та провідні кар'єрні консультанти для підлітків стали прикладом успішної реалізації себе в Україні. Цей урок став у нагоді учням з ООП та підкреслив значущість свідомого вибору професії своєї мрії, яка допоможе кожному досягти успіху у власному житті та сприятиме процвітанню України.

07:39 17.03.2023

Бесіду з елементами тренінгу «Сімейні стосунки без проблем»

Підготовка молоді до сімейного життя є однією з найважливіших проблем сьогодення, оскільки її загострення зумовлюється кризовим станом суспільства, соціальною та політичною нестабільністю, невизначеністю щодо майбутнього. Ці фактори призводять до перегляду планів молоді щодо укладення шлюбу, до виникнення нових соціально – психологічних установок відносно функцій сім’ї та ролей жінки й чоловіка в ній.

20:34 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень