A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

З 6 по 9 травня 2023р. в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі національний тренер Lions Quest в Україні Інституту соціально-емоційної освіти Оксана Артеменко провела навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

20:45 10.05.2023

День пам'яті та примирення

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений памяті загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року.

20:09 10.05.2023

Родинне свято «Українські обереги»

В Україні говорять: «Без сім’ї – немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

20:05 09.05.2023

Круглий стіл методичного об'єднання вчителів початкових класів був присвячений темі "Як підтримати, та заспокоїти дитину в умовах вйни"

Психологічна підтримка та допомога - один із найважливіших викликів для педагогів сучасної Нової української школи . Круглий стіл методичного об'єднання вчителів початкових класів був присвячений темі "Як підтримати, та заспокоїти дитину в умовах вйни". Педагоги поділилися власним досвідом використання різноманітних інноваційних технологій та методик, які модифікують та за потреби використовують у щоденній роботі для зняття психоемоційного напруження у дітей з особливими освітніми потребами

20:01 05.05.2023

"Барвистий віночок веснянок"

Прекрасна пора весна завітала і в наш Теребовлянський навчально -реабілітаційний центр, де відбулося свято для учнів початкових класів з особливими освітніми потребами "Барвистий віночок веснянок". У чудовий сонячний день діти разом з вчителями на шкільному подвір’ї поєдналися у весняних забавах – веснянках, іграх і гаївках. Учні відкривали для себе самобутність, красу та чарівність українських традицій. Веснянки виконуються завжди одночасно з танцями та іграми, які мають «закликати» весну на добрий урожай. Щирі усмішки та зацікавлені погляди дітей - результат проведених забав.

20:57 03.05.2023

Методичний Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів завершився яскравим флешмобом "Долоньки миру"

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням - це усвідомлена мета на право жити у власній державі.У цей важкий для кожного українця час мрія про Перемогу та мир є найзаповітнішою. Методичний Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів завершився яскравим флешмобом "Долоньки миру". Учні з ООП напередодні вирізали свої долоньки та малювали на них світ без війни. Яскраві долоньки стали промінчиками на шкільному сонечку для того, щоб усі мрії якнайшвидше збулися.

23:10 28.04.2023

Чемпіонат ТРЦзФКСІ "Інваспорт" з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю

27 квітня 2023 року в м.Тернополі на центральному міському стадіоні імені Романа ШУХЕВИЧА відбулися чемпіонат ТРЦзФКСІ "Інваспорт" з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю та І - етап XXX Відбіркової обласної спартакіади "Повір у себе" з легкої атлетики серед дітей з інвалідністю. Участь у змаганнях прийняла команда Теребовлянського НРЦ. Наші вихованці показали гарну спортивну підготовку та отримали високі результати.

23:05 28.04.2023

"Для того, щоб зберегти природу рідного краю, потрібно починати з себе!"

"Для того, щоб зберегти природу рідного краю, потрібно починати з себе!" – такою була тема четвертого дня Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів. Сьогодні був проведений екологічний десант "Чисте довкілля".

22:59 27.04.2023

Загальношкільний урок пам’яті «І гіркота пече полинна…», приурочений 37-м роковинам трагедії Чорнобиля

Сьогодні, 27 квітня, в Теребовлянському НРЦ вчитель історії Щуцький В. разом із вчителькою фізики Понятишин О. провели загальношкільний урок пам’яті «І гіркота пече полинна…», приурочений 37-м роковинам трагедії Чорнобиля. Про цю жахливу подію важко згадувати, не те, щоб писати. Жах проймає душу при згадці про мільйони загиблих людей. Пролітають роки…Для людей цей край став мертвим, але природа і далі продовжує життя. Вона мовчки страждає за помилки людей. Природа оживає…

22:52 27.04.2023

Другий день методичного Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів

Другий день методичного Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів відбувся під гаслом " По світу мандруємо, Великодні традиції вивчаємо". Учні 1-4 класів з ООП весело мандрували стежинками Великоднього квесту, на яких пізнавали країни Європи та виконували різні завдання. Діти з великим азартом пройшли станціями квесту, отримали всі пазли, з яких потім зібрали Великоднього кролика. В кінці мандрівки діти потанцювали та поласували шоколадними яйцями, які роздав Великодній кролик.

14:15 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень