A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Креативні останні уроки в 2020/2021 навчальному році у 5-Б та 7-Б класах

Креативні останні уроки в 2020/2021 навчальному році у 5-Б та 7-Б класах. Сьогодні учні побували в ролі вчителів, журналістів, ведучих теленовин та операторів. Потік позитивної енергії, отриманої під час заходів, не міг не зарядити радістю й ентузіазмом школярів та батьків. Такі уроки - дійсно цікаві та яскраві сторінки шкільного життя!

20:25 10.06.2021

Виховна година «Життєвими стежками Остапа Пасіки»

9 червня 2021 року класний керівник 7-А класу Лідія Демчук провела виховну годину «Життєвими стежками Остапа Пасіки». Учні дізналися про життєвий і творчий шлях журналіста, майстра різьби по дереву, уродженця нашого краю, ознайомилися з книгою «Дивосвіт Остапа Пасіки».

20:00 10.06.2021

З нагоди Дня захисту дітей сьогодні пройшов відкритий турнір з футболу серед дітей

З нагоди Дня захисту дітей сьогодні пройшов відкритий турнір з футболу серед дітей. Команда, в складі якої учень 8-Б класу Вадим Дмитрук, виборола перемогу. Вітаємо юного футболіста НРЦ, бажаємо якомога більше яскравих матчів, красивих голів, довгоочікуваних перемог!

22:19 03.06.2021

Пікнік з віршиками, загадками та іграми

Краще відпочинку на природі може бути тільки відпочинок, проведений з однокласниками та батьками. Саме це сьогодні й організував 5-Б зі своїм класним керівником.

22:17 03.06.2021

Сьогодні побували на дитячому святі «Замок мого дитинства»

Сьогодні побували на дитячому святі «Замок мого дитинства», організованому до Дня захисту дітей Теребовлянським коледжем культури і мистецтв. Насичена та захоплююча програма, що включала: ляльковий театр, екскурсію лісовою школою, майстер-класи, інсценізацію казки, аквагрим – була дуже цікавою нашим вихованцям. Родзинкою дійства стали яскраві, різнобарвні дерева Замкової гори, прикрашені нитками, стрічками, тканиною у техніці ярнбомбінг. Наш Центр, звичайно ж, не став осторонь такої креативної ідеї і також «одягнув» деревце. Композиція, прилаштована на ньому, передає меседж від усіх дітей з особливими освітніми потребами – «Дивись на нас як на рівних!».

23:27 02.06.2021

Щороку 1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей

Щороку 1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, учителів, вихователів. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

22:22 01.06.2021

П'ятеро вихованців НРЦ взяли участь у відкритому показовому турнірі з шахів серед дітей до 16 років

1 червня 2021 року, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, п'ятеро вихованців НРЦ взяли участь у відкритому показовому турнірі з шахів серед дітей до 16 років, який організовував та проводив Центр розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

22:04 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень