A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Напередодні Дня захисника Вітчизни, у нашому закладі відбулася чудова подія: жіночий колектив привітав сильну половину зі святом.

14 жовтня невипадково вибрали для святкування Дня захисників і захисниць. На цей день також припадає День українського козацтва, день заснування Української повстанської армії та Покрова Святої Богородиці – одне із важливих церковних свят.

01:13 14.10.2021

Всеукраїнський профорієнтаційний онлайн-урок

Сьогодні старшокласники взяли участь у Всеукраїнському профорієнтаційному онлайн-уроці, організаторами якого виступили: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія «HR YOU», за сприяння Радниці-Уповноваженої Офісу Президента України з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.

21:30 12.10.2021

Спортивно-патріотичний захід "Козацькі розваги".

Напередодні 14 жовтня - свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України, у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі відбувся спортивно-патріотичний захід "Козацькі розваги". Адже козак в українській культурі - звитяжний воїн, захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

21:00 12.10.2021

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у сучасному світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічний фон з кожним роком погіршується. Саме тому життєво необхідним завданням є озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

20:08 08.10.2021

У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вчителі методичного об'єднання природничих дисциплін і трудового навчання провели методичний коучінг "Еко-політика на уроках природничого циклу та трудового навчання" за участі адміністрації Центру.

У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вчителі методичного об'єднання природничих дисциплін і трудового навчання провели методичний коучінг "Еко-політика на уроках природничого циклу та трудового навчання" за участі адміністрації Центру. Під час коучінгу педагоги презентували сучасні еко-ідеї, форми та методи проведення уроків біології, хімії, географії та трудового навчання з учнями з особливими освітніми потребами. На завершення заходу голова методичного об'єднання Юлія Корольчук підвела підсумки проведення Тижня педагогічної майстерності вчителів природничих дисциплін і трудового навчання та спільно з адміністрацією Центру визначили ключові напрямки формування еко-політики учасниками освітнього процесу на поточний навчальний рік.

14:10 08.10.2021

У четвер, 07.10.2021р., в рамках методичного Тижня вчителів природничих дисциплін та трудового навчання на Теребовлянській замковій горі педагогами біології та географії було проведено квест " Я + природа = Ми!"

У четвер, 07.10.2021р., в рамках методичного Тижня вчителів природничих дисциплін та трудового навчання на Теребовлянській замковій горі педагогами біології та географії було проведено квест " Я + природа = Ми!" Мета заходу: сформувати екологічну грамотність та культуру дітей з особливими освітніми потребами, допомогти їм усвідомити власне місце, роль і значимість в екосистемі, привчати любові до природи, адже людина є її частиною. Учні Центру проявили свої знання з біології та географії, виконуючи креативні завдання на кожній із зупинок квесту. За результатами гри - перемогла дружба!

13:19 08.10.2021

Сьогодні, 06.10.2021р. в нашому Центрі в рамках методичного Тижня вчителів природничих дисциплін та вчителів трудового навчання відбувся майстер – клас з теми «Еко сумка – модний і практичний тренд».

Сьогодні, 06.10.2021р. в нашому Центрі в рамках методичного Тижня вчителів природничих дисциплін та вчителів трудового навчання відбувся майстер – клас з теми «Еко сумка – модний і практичний тренд».

20:32 06.10.2021

У вівторок,  5  жовтня  2021р,  в  рамках  методичного Тижня  вчителів  природничих  дисциплін  та  трудового  навчання  було  проведено  еко-дуель  «Хто  зверху?».

У вівторок,  5  жовтня  2021р,  в  рамках  методичного Тижня  вчителів  природничих  дисциплін  та  трудового  навчання  було  проведено  еко-дуель  «Хто  зверху?».

20:25 06.10.2021

4 жовтня  у  нашому  Центрі  стартував  Тиждень  вчителів  природничих  дисциплін  та  трудового  навчання

4 жовтня  у  нашому  Центрі  стартував  Тиждень  вчителів  природничих  дисциплін  та  трудового  навчання.  Його  гаслом  став заклик  «Мисли  критично,  дій  практично,  живи  екологічно!»

15:18 06.10.2021

Мабуть, найкраща пора для мандрівки

Мабуть, найкраща пора для мандрівки у Карпати – це осінь. Все довкола буяє фарбами від темно-зеленої, майже синьої, до яскраво-жовтої. Цьогоріч ми вирушили у Ворохту. Погода посприяла і подарувала нам лагідний теплий день, ласкаве сонце, надзвичайно безмежне лазурно-блакитне небо.

08:23 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень