A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Працівники ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції організували для учнів нашого Центру цікавий та насичений захід

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського, здійснення їх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. З цією метою сьогодні працівники ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції організували для учнів нашого Центру цікавий та насичений захід.

21:59 01.06.2021

Родинне свято «Родина – душі криниця»

В учнів 8-Б класу відбулося сьогодні родинне свято «Родина – душі криниця». Мета зустрічі — зачерпнути водиці із джерела роду нашого, звернутися до народної мудрості, вчитися по ній шанувати батьків своїх, що життя нам подарували, і рідну землю, до якої приросли корінням.

01:58 22.05.2021

Дружня родина Теребовлянського НРЦ взяла участь у святковому заході – параді вишиванок

Гарного весняного дня у святкових вишиванках дружня родина Теребовлянського НРЦ взяла участь у святковому заході – параді вишиванок. Блакитні, червоні, зелені, білі, жовті кольори на світлих і темних фонах розмаїтих вишитих сорочок яскраво майоріли і створювали неповторний святковий настрій єдності, затишку, неповторності й унікальності українських традицій.

01:48 22.05.2021

Подарунок дитині

Як добре, що ми, українці, маємо гарну культуру, давні традиції, свою символіку, одна з яких – це вишиванка. Хтось вишиває її власними руками, хтось купує, а дехто – обирає просто в подарунок. Такий подарунок, а саме сорочка, дістався учневі нашого Центру Михайлові від Оксани Іванівни Демчук, власниці магазину «Над Гнізною», та Надії Іванівни Паробок, власниці магазину «Імпульс». Хлопчина навчається у нашому закладі з раннього дитинства, у нього порушення слуху. А ще Міша – дитина, позбавлена батьківського піклування.

20:31 21.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. З цією метою вТеребовлянському НРЦ з 17-21 травня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

20:29 21.05.2021

Святковий захід до Дня вишиванки

Святковий захід до Дня вишиванки "А вишиванка - долі оберіг!", на якому колектив Центру демонстрував не тільки свої таланти, а й красиве вишите вбрання.

23:14 20.05.2021

Сьогодні Україна відзначає День вишиванки

Сьогодні Україна відзначає День вишиванки — свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції. Як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають, і, мабуть, чим більше ми будемо їх знати, тим життя наше буде радіснішим, духовно багатшим.

23:09 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень