A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

"Веселись, шкільна родино!"

Під час четвертого дня Тижня професійної майстерності вихователів учні разом з педагогами Центру продемонстрували , що вони вміють не тільки вчитись та працювати, а й розважатися. Наша шкільна сім'я за давньою традицією, яка існує в Україні, після трудового дня зібралася разом в єдине родинне коло з піснями, танцями, жартами та іграми, розвагами, змаганнями. Свято відбулося під девізом "Веселись, шкільна родино!"

21:45 16.11.2023

Відкрите заняття з ціннісно – орієнтованої діяльності на тему «З моєї родини починається Україна»

У середу, 15 листопада 2023р, у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі, відбулося відкрите заняття з ціннісно – орієнтованої діяльності на тему «З моєї родини починається Україна». Учні 6 Б класу у віршованій формі розповіли про свої родини. На сонячних промінчиках учні з ООП відобразили якості, які притаманні їхнім родинам.

21:44 16.11.2023

Тиждень педагогічної майстерності вихователів

13 листопада 2023р. в Теребовлянському навчально – реабілітаційному центрі розпочався тиждень педагогічної майстерності вихователів під гаслом « Дерево не може жити без коріння, а людина без родини».

21:37 13.11.2023

Всеукраїнськоий радіодиктант національної єдності

Цього року День писемності, проведений 27 жовтня, об'єднав українців на дорогах війни. Під час написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності всі учасники пройшлися дорогами України, побачили зруйновану окупантом рідну землю. Диктант торкнувся серця кожного українця.

21:35 27.10.2023

"Українська держава та її національна символіка"

Сучасна Україна,як самостійна і незалежна держава, існує від 24 серпня 1991 року. Історично її доля складалась непросто. Були важкі періоди невдач і розчарувань, гоніння і роздрібленості. Та на всіх історичних перехрестях, як власну душу, нетлінний скарб, народ плекав рідну мову, власну культуру і звичаї.

21:33 20.10.2023

Практичний урок з предмету «Я досліджую світ»

З метою формування природничої компетентності молодших школярів вчитель 4- Б класу Галина Срібна провела практичний урок з предмету «Я досліджую світ» на тему: " Орієнтування на місцевості за допомогою компаса".

21:31 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень