A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

21 лютого в усьому світі відзначають День рідної мови.

21 лютого в усьому світі відзначають День рідної мови. У нашому Центрі він розпочався з написання диктанту «Без мови немає народу». Кожен бажаючий мав змогу оглянути виставку літератури «Все залишається у слові».

01:12 23.02.2022

В Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів. Саме в цей день весь світ відзначає День рідної мови.

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях, це наше багатство. Усі ми повинні пам’ятати, дбати та цінувати його, адже без нього не зможемо жити.

22:38 21.02.2022

Підгрупове заняття з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання усного мовлення та формування вимови було проведено з учнями з порушеннями слуху 8-А класу.

Підгрупове заняття з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання  мовлення та формування вимови було проведено з учнями з порушеннями слуху 8-А класу. На уроці  вчитель проводила автоматизацію вимови звуку [З], розвивала монологічне та діалогічне мовлення з опорою на лексичну тему «Т.Г.Шевченко. Життєпис поета».

10:56 20.02.2022

На відритому занятті творчої майстерні учні 3-г і 4-г класів за допомогою пластин вощини і різноманітного декору зробили Стрітенську свічку.

15 лютого ми відзначаємо одне з найшанованіших і найбільших свят - Стрітення Господнє.На Стрітення існує звичай: люди йдуть до храму та освячують свічки.Називають їх Стрітенськими.Ці свічки оберігають домівку від блискавки і грому.

00:20 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень