A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Учні 4-А класу стали учасниками географічної експедиції

Сьогодні, 10 лютого, учні 4-А класу стали учасниками географічної експедиції, мета якої - дослідження невідомого їм материка - Південної Америки. Під час подорожі вони дізнавались географію материка, його особливості та цікаву інформацію про краєвиди Південної Америки. Діти склали карту місць, де б вони рекомендували побувати друзям і чому, а також підібрали необхідний одяг для подорожі. Маленька експедиція закінчилась, але діти з нетерпінням чекають нових подорожей на ще не пізнані ними материки.

19:27 10.02.2022

Під час уроку української мови учні 6-А класу ознайомилися з іменником, його ознаками та характеристикою, як частини мови.

Для чого нам потрібно вивчати рідну мову, учити частини мови? Правильно, щоб бути грамотними, поповнити свій словниковий запас, складати словосполучення, речення, висловлювати власні думки. Адже в нашій мові дуже багато слів. І крім наявних, повсякчас народжуються нові й нові слова.

19:23 10.02.2022

Учні 4-Б класу на занятті творчої майстерні виготовляли листівки - витинанки

Наближається свято Валентина. В цей день прийнято дарувати один одному подарунки, а ще листівочки - валентинки, як вияв симпатії, закоханості. Тому і учні 4-Б класу на занятті творчої майстерні виготовляли листівки - витинанки, вкладаючи у них свою творчість і щирі почуття.

19:18 10.02.2022

Учні з особливими освітніми потребами 4-Г класу працювали над удосконаленням своїх комунікативних навичок

9 лютого на уроці альтернативної комунікації учні з особливими освітніми потребами 4-Г класу працювали над удосконаленням своїх комунікативних навичок, слухо-зорового сприймання та збагаченням словникового запасу. Використовуючи малюнки, піктограми, муляжі овочів, грали у дидактичну гру «Овочевий магазин», під час якої вчилися складати діалог, ознайомилися з правилами поведінки та спілкування у торговому центрі.

23:07 09.02.2022

Маленькі школярики на уроці трудового навчання виготовили солодку хатинку-"печиво" для птахів.

Щозими, особливо після Новорічних свят, на гілках дерев з'являється безліч годівниць. Зробити годівницю - справа нехитра. А ось стежити, щоб корм був щодня - набагато важче! І таких розкішних ресторанів з порожніми "столами", на жаль, чимало! Як же вирішити таке «болюче» питання? Учитель Бугай З.Б. і учні 1-б класу вирішили зробити годівничку. 08 лютого маленькі школярики на уроці трудового навчання виготовили солодку хатинку-"печиво" для птахів.

23:00 09.02.2022

На занятті творчої майстерні найменші вихованці 1-Б класу мали змогу виготовити власними руками вітальну листівку – валентинку.

Незабаром, 14 лютого, ми будемо святкувати День святого Валентина. Це день всіх закоханих - свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного. У цей час прийнято дарувати подарунки, листівки,сувеніри, валентинки тим людям, яких любиш.

08:52 09.02.2022

Прес-конференція «Які загрози несе нам Інтернет?».

До Дня безпечного інтернету, 08 лютого, в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі вчителі інформатики (Капелюх Д.Р., Лучків І.І., Буртак Б.І.) провели прес-конференцію «Які загрози несе нам Інтернет?».

23:07 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень