A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

ПЛІДНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДАВНЬОЇ СПІВПРАЦІ

         Педагогічний  колектив  Теребовлянського  НРЦ висловлює  щиру  подяку спеціалістам  Інституту  спеціальної  педагогіки  і  психології  імені  Миколи  Ярмаченка  Національної  академії  педагогічних  наук  України,  які  на  осінніх  канікулах  (25 жовтня – 28 жовтня 2021року)  дистанційно   надали освітні послуги з  підвищення кваліфікації. Курси підвищення кваліфікації були  проведені  відповідно до вимог «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників» (Постанова КМУ від 21.08.2019 року №800 зі змінами, внесеними згідно з Постановою КМУ від 27.12. 2019 року №1133) з використанням інноваційних освітніх технологій. 

11:59 29.10.2021

«Здорові діти – здорова нація!»

«Здорові діти – здорова нація!» - девіз Всеукраїнського олімпійського тижня, впродовж якого учні НРЦ ознайомилися з науково-популярною літературою «Здорові діти – майбутнє України», прослухали інформаційну хвилинку «Цікаві олімпійські факти», побували на Всеукраїнському олімпійському уроці «Спорт в житті дитини», були активними учасниками спортивно-пізнавального квесту «У пошуках олімпійського успіху», малювали графіті на асфальті на олімпійську тематику, а ще забавлялися та весело проводили час, адже #Спорт_це_модно

21:43 22.10.2021

Місячник «Краєзнавство в шкільній бібліотеці"

Одним з основних завдань у патріотичному вихованні молоді належить вихованню любові і дбайливого ставлення до рідної землі – своєї малої батьківщини, її історії, поваги до народних традицій і звичаїв, фольклору, любові до рідної природи. Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла... Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру.

21:41 22.10.2021

Захід "Протидія торгівлі людьми"

Торгівля людьми - сучасна форма рабства та порушення прав людини. Важко повірити, що дане злочинне явище існує у 21 столітті, але це є фактом.

21:30 22.10.2021

Свято "Дарунки осені".

Осінь - пора достиглих овочів і фруктів.А ще восени природа дарує нам безліч матеріалу, який в умілих руках стає справжнім витвором. Доброю традицією нашого Центру стало проведення свята "Дарунки осені". Так, сьогодні, 19.10.2021 року, відбулася ярмарка, на якій були представлені поробки з овочів, фруктів та ін. З захватом діти продавали та купували, а також ласували осінні дари. Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого!

22:09 19.10.2021

Напередодні Дня захисника Вітчизни, у нашому закладі відбулася чудова подія: жіночий колектив привітав сильну половину зі святом.

14 жовтня невипадково вибрали для святкування Дня захисників і захисниць. На цей день також припадає День українського козацтва, день заснування Української повстанської армії та Покрова Святої Богородиці – одне із важливих церковних свят.

01:13 14.10.2021

Всеукраїнський профорієнтаційний онлайн-урок

Сьогодні старшокласники взяли участь у Всеукраїнському профорієнтаційному онлайн-уроці, організаторами якого виступили: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія «HR YOU», за сприяння Радниці-Уповноваженої Офісу Президента України з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.

21:30 12.10.2021

Спортивно-патріотичний захід "Козацькі розваги".

Напередодні 14 жовтня - свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України, у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі відбувся спортивно-патріотичний захід "Козацькі розваги". Адже козак в українській культурі - звитяжний воїн, захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

21:00 12.10.2021

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у сучасному світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічний фон з кожним роком погіршується. Саме тому життєво необхідним завданням є озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

20:08 08.10.2021

У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вчителі методичного об'єднання природничих дисциплін і трудового навчання провели методичний коучінг "Еко-політика на уроках природничого циклу та трудового навчання" за участі адміністрації Центру.

У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вчителі методичного об'єднання природничих дисциплін і трудового навчання провели методичний коучінг "Еко-політика на уроках природничого циклу та трудового навчання" за участі адміністрації Центру. Під час коучінгу педагоги презентували сучасні еко-ідеї, форми та методи проведення уроків біології, хімії, географії та трудового навчання з учнями з особливими освітніми потребами. На завершення заходу голова методичного об'єднання Юлія Корольчук підвела підсумки проведення Тижня педагогічної майстерності вчителів природничих дисциплін і трудового навчання та спільно з адміністрацією Центру визначили ключові напрямки формування еко-політики учасниками освітнього процесу на поточний навчальний рік.

14:10 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень