A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Школярі 5-Г класу розширили свої знання про птахів, які залишаються зимувати у нас на Україні

Пріоритетними завданнями освітнього процесу в спеціальному закладі загальної середньої освіти є всебічний розвиток учнів з особливими освітніми потребами. Саме вчитель впливає на пробудження в них допитливості та інтересу до знань.

20:38 24.11.2021

Вивчаючи творчість Івана Яковича Франка, на уроці української літератури учні 11-А класу пройшлися сторінками його кохання

Вивчаючи творчість Івана Яковича Франка, на уроці української літератури учні 11-А класу пройшлися сторінками його кохання, дізналися імена тих, хто змушував поета не спати й писати неперевершені твори, ознайомилися зі збіркою "Зів'яле листя", проаналізували вірш "Чого являєшся мені у сні..." Діти склали інформаційне гроно "Яким постає перед нами І.Франко", також схематично визначили головні риси ліричного героя збірки, виступили у ролі самого Івана Франка та його першого кохання - Ольги Рошкевич.

20:25 24.11.2021

Діти зі світу тиші...

Діти зі світу тиші... Вони відчувають усе по-іншому, адже не чують звуків навколишнього середовища. Незважаючи на це, посміхаються, розвиваються, зростають розумними, вихованими і щасливими, отримують освіту та обирають професію, влаштовують особисте життя, мають прості, зрозумілі кожному мрії.

22:31 23.11.2021

У 3- Г класі подвійне свято!!!

У 3- Г класі подвійне свято!!! Однокласники привітали Костянтина з Днем народження, а Михайла-Олександра - з Днем ангела!

21:03 23.11.2021

Сьогодні, 23 листопада, під час уроку «Я досліджую світ» учні 4-Г класу поринули у цікавий світ професій та дізналися, які знання та уміння необхідні для їх опанування.

Сьогодні, 23 листопада, під час уроку «Я досліджую світ» учні 4-Г класу поринули у цікавий світ професій та дізналися, які знання та уміння необхідні для їх опанування.

21:01 23.11.2021

На уроках трудового навчання у 6-А класі в даний час вивчається розділ «Технологія виготовлення вишитих виробів».

На уроках трудового навчання у 6-А класі в даний час вивчається розділ «Технологія виготовлення вишитих виробів». Сьогодні ми освоювали виконання швів «Оксамитовий» та «Хрестик».

20:56 23.11.2021

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо.

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо. От і сьогодні на уроці «Я досліджую світ», вивчаючи тему «Таємниці материків та океанів», учні 4-А класу склали корабель з танграма та відправилися у кругосвітню мандрівку. Подорожуючи, вивчили назви материків та океанів, ознайомилися із представниками фауни, які проживають у різних куточках нашої планети.

18:44 22.11.2021

«ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ»

Щороку 21 листопада в Україні відзначається «ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ» на честь двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці події записані в історії нашої країни жирним шрифтом, адже змінили життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому.

16:51 21.11.2021

«Барви золотої осені».

Осінь – прекрасна пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори. Осіння природа для людини — джерело життя, мудрості й краси. Вона постійно змінюється, вражаючи нас розмаїттям своїх проявів.

08:17 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень