A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

"Посвята в читачі"

18 жовтня 2023року у бібліотеці Теребовлянського НРЦ відбулось свято для першокласників "Посвята в читачі". Першокласники познайомилися з бібліотекою, з розмаїттям книжкового світу. З допомогою учнів 10-Б класу присутні на святі познайомилися з історію виникнення паперу та появи найдавніших книжок, а також учні з ООП відгадували загадки та слухали цікаві вірші про книжкових героїв.

21:06 19.10.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Європейський день боротьби з торгівлею людьми відзначається 18 жовтня щорічно. Цей день був створений для підвищення свідомості про проблему торгівлі людьми та підтримки заходів з її запобігання. Він також покликаний привернути увагу до потреб жертв торгівлі людьми та до важливості захисту їхніх прав.

21:04 19.10.2023

Учні початкових класів Теребовлянського НРЦ днями відвідали Теребовлянську Княжу Книгозбірню

Учні початкових класів Теребовлянського НРЦ днями відвідали Теребовлянську Княжу Книгозбірню. Із захопленням і цікавістю діти слухали розповідь про казковий дім, де живуть різноманітні книги. Під час екскурсії учні з ООП пригадали правила користування бібліотекою, оглянули книжкові виставки. Особливо вихованцям Центру сподобалося переглядати книжки з багатьма яскравими ілюстраціями. Діти отримали багато нових вражень і добрих спогадів про бібліотеку.

21:02 19.10.2023

Заключний день тижня професійної майстерності вчителів МО природничо – математичних дисциплін і технологій

Сьогодні, в заключний день тижня професійної майстерності, вчителі МО природничо – математичних дисциплін і технологій зустрілися за круглим столом в теплій, дружній обстановці за горнятком чаю. Голова МО Наталія Стецула ознайомила присутніх з практикою Майндфулнес, яка на сьогоднішній день є вкрай необхідною і актуальною для всіх українців, а особливо для педагогів, які працюють з дітьми з ООП. Адже від психологічного здоров’я вчителя залежить якість навчання і виховання учнів.

21:42 13.10.2023

Акція на підтримку української армії "Дитячі малюнки і побажання Захисникам України"

Протягом тижня професійної майстерності учителів природничо- математичних дисциплін та технологій тривала акція на підтримку української армії "Дитячі малюнки і побажання Захисникам України". Під керівництвом вчителя малювання Родя П.А. учні з ООП за допомогою малюнків дякували нашим воїнам, бажали їм швидкої перемоги і повернення живими і здоровими до своїх родин. Малюнки та вітальні листівки - яскраві, різноманітні, наповнені позитивом і теплом- будуть передані нашим захисникам.

21:39 13.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень