A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Міжнародний день жестових мов

Міжнародний день жестових мов - це унікальна можливість підтримувати та захищати мовне середовище, культурне різноманіття людей з порушеннями слуху та інших користувачів жестових мов.

20:23 19.09.2023

Воздвиження Чесного і Життєдайного Хреста Господнього

Воздвиження Чесного і Життєдайного Хреста Господнього - велике християнське свято, що святкується в пам'ять про знайдення хреста, на якому розп'яли Ісуса. Саме сьогодні, 14 вересня ,за новим календарем відзначають це свято. Про традиції цього дня та його події вихованцям з ООП в Теребовлянському НРЦ розповіла вчитель основ християнської етики Солонинка Р.Т. Після перегляду змістовної презентації присутні помолилися за перемогу, мир і спокій в Україні.

20:09 15.09.2023

Профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!»

З метою широкого залучення дітей з ООП до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі, в Теребовлянському НРЦ, з 01.09.2023р. по 15.09. 2023р. проводяться профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!».

23:09 11.09.2023

"Спорт об'єднує всіх"

У Теребовлянському навчально – реабілітаційному центрі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід "Спорт об'єднує всіх", приурочений Дню фізичної культури і спорту.

23:04 08.09.2023

«Увага! Діти - на дорозі!»

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

23:00 06.09.2023

Перший урок

Перший урок в новому навчальному році – це завжди важлива подія як для учнів, так і для вчителів.

22:56 04.09.2023

Увесь педагогічний та учнівський колектив Теребовлянського НРЦ висловлює щиру подяку Веселому Ведмедику, що проживає у Солодкій Хаті в місті Теребовля.

Увесь педагогічний та учнівський колектив Теребовлянського НРЦ висловлює щиру подяку Веселому Ведмедику, що проживає у Солодкій Хаті в місті Теребовля.

22:55 01.09.2023

Cвято Першого дзвоника

Вже традиційно 1 вересня Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр радо вітає своїх учнів з початком нового навчального року. Цього року свято Першого дзвоника було незвичним, не таким, як завжди . Замість класичної святкової лінійки наші учні потрапили в Країну дитячих мрій, сповнену веселих конкурсів, розваг та цікавих квестів.

22:53 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень