A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Вивчаючи «Принципи українського правопису» на уроці української мови, учні 11-А класу систематизували й поглибили свої знання з орфографії

Вивчаючи «Принципи українського правопису» на уроці української мови, учні 11-А класу систематизували й поглибили свої знання з орфографії, проаналізували найтиповіші орфографічні помилки, формували норми грамотної літературної вимови та ознайомилися з професією коректора.

22:26 14.02.2022

Навчальний матеріал на уроці української мови у 8-Б класі був пов’язаний із квіткою сонця – соняшником.

Навчальний матеріал на уроці української мови у 8-Б класі був пов’язаний із квіткою сонця – соняшником. Учні з особливими освітніми потребами створили філологічну квітку. Кожна її пелюстка – це спосіб вираження підмета, адже саме така була тема уроку («Способи вираження підмета»).

22:20 14.02.2022

На уроці української мови, учні 4-В класу навчалися знаходити слова, які вказують на дію предмета

На уроці української мови, який відбувся 14 лютого, учні 4-В класу навчалися знаходити слова, які вказують на дію предмета. Вони із задоволенням виконували різні завдання: відгадували загадки, добирали до іменників дієслова, запитання до дій, складали сенкан, використовували кубик Блума. Та найбільше їм сподобалася гра «Ти поет».

22:15 14.02.2022

Учні 4-А класу стали учасниками географічної експедиції

Сьогодні, 10 лютого, учні 4-А класу стали учасниками географічної експедиції, мета якої - дослідження невідомого їм материка - Південної Америки. Під час подорожі вони дізнавались географію материка, його особливості та цікаву інформацію про краєвиди Південної Америки. Діти склали карту місць, де б вони рекомендували побувати друзям і чому, а також підібрали необхідний одяг для подорожі. Маленька експедиція закінчилась, але діти з нетерпінням чекають нових подорожей на ще не пізнані ними материки.

19:27 10.02.2022

Під час уроку української мови учні 6-А класу ознайомилися з іменником, його ознаками та характеристикою, як частини мови.

Для чого нам потрібно вивчати рідну мову, учити частини мови? Правильно, щоб бути грамотними, поповнити свій словниковий запас, складати словосполучення, речення, висловлювати власні думки. Адже в нашій мові дуже багато слів. І крім наявних, повсякчас народжуються нові й нові слова.

19:23 10.02.2022

Учні 4-Б класу на занятті творчої майстерні виготовляли листівки - витинанки

Наближається свято Валентина. В цей день прийнято дарувати один одному подарунки, а ще листівочки - валентинки, як вияв симпатії, закоханості. Тому і учні 4-Б класу на занятті творчої майстерні виготовляли листівки - витинанки, вкладаючи у них свою творчість і щирі почуття.

19:18 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень