A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Учні 6-б класу разом із її героєм Скруджем здійснили віртуальну подорож у часі й просторі.

Цей день найкращий у цілому році: добрий, веселий, ласкавий, привітний день! Єдиний з усіх довгих днів, коли всі вузькі серця ширшають, єдиний день, коли всіх бідніших людей вважають за своїх товаришів...

23:48 17.12.2021

Учні 2-Б класу на уроці трудового навчання. Почаклувавши з картоном, серветками та клеєм, зробили красиву саморобку - головну новорічну красуню, яка стала святковою прикрасою інтер'єру.

Зовсім скоро почнеться передноворічна метушня, і саме час подумати про новорічні вироби, подбати про оригінальні прикраси для своєї оселі чи класної кімнати.

20:41 16.12.2021

Родинне свято «Чекаємо на Святого Миколая» у 4-Г

У такі гарні передсвяткові дні учні 4- Г класу, як ніколи, намагаються бути чемними та робити добрі вчинки . Сьогодні на родинному святі «Чекаємо на Святого Миколая» вони мали змогу це продемонструвати . Діти ознайомилися з історією виникнення свята, переглянувши відеоказку про святого Миколая. З допомогою батьків та педагогів учні прикрасили настінну новорічну ялинку власноруч виготовленими прикрасами, декламували вірші напамʹять та з використанням мнемотехніки. Всі присутні мали можливість пограти музично-ритмічну гру. Награвшись досхочу, діти переглянули відеоролик «Добрі справи», героями якого були саме вони. В кінці свята учні виконали вправу «Ресторан» та поласували смаколиками.

22:40 14.12.2021

З нагоди Міжнародного дня прав дитини у 6-В класі було проведено виховну годину на тему «Правова абетка».

З нагоди Міжнародного дня прав дитини у 6-В класі було проведено виховну годину на тему «Правова абетка». Використовуючи різні педагогічні методи "Мозкова атака", "Гроно", "Мікрофон", демонструючи ілюстративний матеріал та відеоролик «Мої права та обов’язки», класний керівник поглибила знання школярів про права та обов'язки людини.

22:29 14.12.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

З метою привернення уваги школярів з ООП до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав людини в Теребовлянському НРЦ щорічно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

22:16 14.12.2021

Учні 4-Б класу разом з батьками, класним керівником пофантазували та зробили «Ангела-охоронця»

У кожної людини від народження є свій Ангел-охоронець. Коли ми посміхаємося уві сні, вважається, що на нас дивиться наш Ангелик. Саме ці надприродні істоти сповістили пастушків про народження Ісуса Христа. Подібних згадок про Господніх посланців є чимало, але чи знає хтось напевне, як вони виглядають?

22:13 14.12.2021

У такий чарівний передсвятковий час учні 3-Г класу разом із рідними вирішили власноруч зробити різдвяний вінок.

Різдвяний вінок - це не просто прикраса на двері, це оберіг, який здатний захистити ваш будинок і залучити у ваше життя щастя, здоров'я і благополуччя. Хтось їх купує, а хтось робить своїми руками.

01:18 12.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень