A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Учні 1-Г та 3-Г класів вирушили за такою цілющою водичкою.

Хрещення Господнє або Богоявлення щорічно відзначають 19 січня. У цей день завершується цикл різдвяно-новорічних свят. За традицією, на Водохреще освячують воду. Вважається, що вона має цілющі властивості: "змиває" все недобре та загартовує організм. Тому саме сьогодні учні 1-Г та 3-Г класів вирушили за такою цілющою водичкою.

14:59 20.01.2022

Cпецсемінар «Альтернативна та додаткова комунікація, як засіб спілкування з учнями з особливими освітніми потребами».

Кожна дитина є особливою, і це незаперечно. Однак усе ж таки є діти, про яких кажуть «ОСОБЛИВІ» для того, щоб відмітити ті особливі потреби, які відрізняють їх від інших дітей. В навчально-реабілітаційному центрі навчаються і виховуються такі особливі діти, діти з особливими освітніми потребами, для навчання та розвитку комунікативних здібностей яких потрібні різноманітні сучасні технології та методики роботи.

19:24 14.01.2022

У 4-В класі відбулася родинна зустріч

Кожна дитина потребує Ангела-охоронця,а діти з особливими освітніми потребами більш за все потребують Його захисту. Напередодні новорічних свят, 30 грудня, у 4-В класі відбулася родинна зустріч, під час якої батьки розповіли про традиції святкування Різдва у своїх родинах . Діти виконали інсценівку «Зорі добра», під час якої продемонстрували його силу та позитивний вплив на людину. Вчителька розповіла дітям про невидимий світ, який не може побачити людське око, але який існує поряд із видимим світом. Під час зустрічі діти з батьками виготовляли з ажурних салфеток Ангела-охоронця - символ перемоги добра над злом. Завершилася зустріч родинною колядою та передноворічним застіллям. Хочеться, щоб після сьогоднішнього свята діти залишалися такими добрими завжди, якими пишатимуться їхні батьки та Ангели- охоронці .

21:57 31.12.2021

Новий рік

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашому Центрі. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня.Захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам та глядачам. Гарні пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.

18:23 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень