A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

«День прав тварин стосується кожного з нас!» - під таким гаслом пройшла година спілкування «Поговоримо про права… права тварин» в 11-А класі.

10 грудня – Міжнародний День прав людини та День прав тварин. Співпадіння не випадкове, адже організатори цього дня хотіли наголосити, що усі живі істоти на нашій планеті мають право на життя та захист від страждань.

01:13 12.12.2021

Ось і учасники handemade майстерні "Виготовлення виробів різними методами обробки деревени та матеріалів з неї" попрацювали старанно кілька занять та змайстрували Різдвяну шопку.

Різдво – це дуже красиве і радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє.

01:10 12.12.2021

Учні 1-Г класу зробили власноруч новорічно- різдвяні підсвічники, які прикрасять їх домівки на Різдвяні свята.

Підсвічник сьогодні – це не стільки функціональний предмет, скільки естетичний елемент оформлення простору. Тільки уявіть, як зміниться на краще святкове застілля, якщо між стравами розставити підсвічники, виготовлені власноруч. Одразу в домі запанує тепло та затишок.В наш час в магазинах продають неймовірну кількість підсвічників, але вони всі однотипні, «без душі». Завжди хочеться, щоб у будинку було щось унікальне, красиве, зроблене з любов’ю. Тому учні 1-Г класу зробили власноруч новорічно- різдвяні підсвічники, які прикрасять їх домівки на Різдвяні свята.

01:01 12.12.2021

В 9-А класі відбувся урок алгебри з теми « Квадратне рівняння як математична модель текстових і прикладних задач».

Основною метою уроків математики є формування в учнів з особливими освітніми потребами математичної компетентності для забезпечення життєдіяльності в сучасному світі, успішного оволодіння знаннями з інших освітніх галузей .

00:52 12.12.2021

Учні 4-Б класу вирушили в подорож казковою країною «Права людини».

Під час години класного керівника, яка відбулася 08 грудня 2021 року, учні 4-Б класу вирушили в подорож казковою країною «Права людини». Упродовж заняття розмовляли про те, що є важливим для всіх людей - про права, про те, для чого вони потрібні. Ознайомилися з найважливішими правами людини. Не забули згадати й те, що кожна особа, окрім прав, має ще й обов`язки, яких повинна дотримуватися. Також учні спробували відгадати назви відомих казок, де порушуються права головних казкових героїв!

00:37 12.12.2021

Для дітей з особливими освітніми потребами важливу роль відіграють логопедичні заняття.

Для дітей з особливими освітніми потребами важливу роль відіграють логопедичні заняття. І те, у якій формі вони проходять, впливає на результат. За допомогою ігор і теплої атмосфери наші маленькі мовчуни 1-Г класу все більше довіряють вчителю й крихітними кроками впускають у свій світ.

00:32 12.12.2021

Виховний захід "Зродились ми з великої години"

08 грудня 2021 року, з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України, вчитель предмету "Захист України" провів виховний захід "Зродились ми з великої години", на який були запрошені учні 6-11 класів. У цікавій та доступній для школярів з ООП формі педагог розповів про історичні етапи розвитку Збройних Сил України, види Збройних Сил та бойову техніку.

00:27 12.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень