A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

На заняттях з художнього читання в 4-г класі досить часто відбуваються сеанси казкотерапії, де учні поринають у світ персонажів українських народних казок, відчуваючи та проживаючи сюжет разом з їх героями.

Казка - специфічний жанр усної народної творчості, адже є джерелом пізнавальної сили, а також цілющим струменем виховного потенціалу, що впливає на загальний розвиток дитячої особистості , зокрема дітей з ООП.

21:05 08.12.2021

Нещодавно у 6-В класі відбувся майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки.

До Нового року залишаються лічені дні, і зовсім скоро ми будемо витягати з далеких схованок коробки з ялинковими прикрасами та почнемо прибирати зелену красуню. Кожна новорічна іграшка – це частинка казки, у яку так хочеться вірити, напередодні Нового року. Проте, для того, щоб зробити нашу оселю гарною перед новорічними святами, зовсім не обов’язково купляти прикраси в магазині, а можна їх виготовити власноруч. Такі ялинкові іграшки несуть заряд позитиву, радість, тепло і святковий настрій.

22:07 07.12.2021

Учні 3-Б класу також долучилися до флешмобу.

Сьогодні українки по всьому світі беруть участь у флешмобі, присв'яченому українській хустці. Адже з давніх-давен в українських сім'ях оберегом, символом любові і злагоди слугувала саме хустка.Учні 3-Б класу також долучилися до флешмобу.

21:51 07.12.2021

«Творімо добро разом!», - закликають учні Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру.

Доброта людини - у її погляді, лагідних очах, щирій усмішці. А ще й в доброму привітному слові. Часом нам так не вистачає його! Кажуть, що словом можна і поранити боляче, якщо воно зле і безсердечне, і вилікувати, оживити, якщо воно чуйне та сповнене безмежної доброти. Отже, давайте будемо уважнішими один до одного.

21:47 07.12.2021

Пісня у жестовому виконанні учениці 4-А класу Рудачик Соломії та вчителя Центру Габрук Руслани «Мама і донечка».

З посмішки мами кожен з нас розпочинає свою дорогу в велике бурхливе життя. В її теплих обіймах розчиняються і зникають всі болі і жалі. Як добре, коли поруч з нами батьки!

21:45 07.12.2021

У 3-Г класі навчаються не лише красиві та розумні малята, а й талановиті танцюристи!

Учні з особливими освітніми потребами вміють радіти, веселитися та щодня насолоджуватися життям, адже це такий великий дар, кожного ранку прокидатися, та дякувати Богу за подароване життя.

21:39 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень