A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Співати так, як соловейко Теребовлянського НРЦ - Водовіз Тарас, учень 6-В класу.

Жан Ваньє писав: «Коли дитина відчуває, що її люблять, у неї формується довіра, її …серце розкривається назустріч тим, хто її любить і поважає, хто слухає її і розуміє. І у відповідь на цю любов дитина розцвітає». Їй хочеться жити, радіти, співати.

21:32 07.12.2021

Учні 4-Г намагаються щодня робити корисні справи й піклуватися про тих, хто цього потребує. Танок «Снігурі» від дітей класу та педагогів, які вірять у них!

Для того щоб робити добрі вчинки не обов’язково мати високий соціальний статус та безліч грошей. Найважливіше - мати добре серце, наміри та вчинки.

21:30 07.12.2021

Жестова пісня "Лелеки" (9-А, 10-А, 11-А класи)

Славна наша земля українська своїми доньками й синами, які з покоління до покоління бережуть і примножують багатства нашої Батьківщини, стоять на захисті її цілісності.

21:26 07.12.2021

Пісня «Молитва до Бога» у жестовому виконанні дівчат Центру: Брухівської Вікторії, Кирилишин Ольги, Пилипів Вікторії, Рудачик Соломії.

Без Божої ласки та добра діткам нашого Центру було б надзвичайно складно. Саме завдяки Божій любові наші вихованці отримують силу для нових звершень та своїх маленьких перемог.

21:23 07.12.2021

Поезія про особливих дітей. Декламує учениця 9-Б класу Паробик Марія.

У день, коли об'єднуються всі люди з особливими потребами та люди, небайдужі до їх долі, коли вся світова спільнота відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю, наші учні демонструють свої таланти.

21:20 07.12.2021

Під час вивчення теми «Дії пов’язані із особистою гігієною» у 2-Г класі спільні ігри та справи будувалися на основі простих комунікативних навичок

Кожна дитина потребує спілкування, але не кожна має змогу реалізувати цю потребу. На уроках альтернативної комунікації для дітей з особливими освітніми потребами, яким недоступне звичне для інших мовлення, зрозумілими стають різноманітні засоби комунікації. Спілкування за допомогою жестів, міміки, картинок, фотографій, піктограм, технічних засобів допомагає дитині налагодити взаємодію як з однолітками, так і з дорослими. Правильний вибір системи комунікації істотно полегшить перебування особливої дитини в соціумі, а також стимулюватиме в неї загальний розвиток мовлення.

19:04 03.12.2021

Під час уроку української літератури, який пройшов у формі віртуальної подорожі «Стежками життя і творчості Лесі Українки», учні 6-Б класу дистанційно побували в гостях у поетеси

02 грудня 2021 року під час уроку української літератури, який пройшов у формі віртуальної подорожі «Стежками життя і творчості Лесі Українки», учні 6-Б класу дистанційно побували в гостях у поетеси, познайомилися з її родиною, відвідали село Колодяжне, побачили літній білий будиночок із рожевою кімнатою, де проходили найкращі роки життя і творчості Лесі. Не оминули й Новограда-Волинського, Сурамі, Києва та інших місць, що стали дорогими серцю Мавки.

20:13 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень