A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

День пам'яті Захисників України

29 серпня наша держава відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

22:51 29.08.2023

З Днем Незалежності

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр сердечно вітає всіх українців з Днем Незалежності України!

22:49 24.08.2023

Фінальні змагання ХХХ Спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю

25-28 травня 2023року в Кропивницькому проходили фінальні змагання ХХХ Спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю, присвяченої 32-й річниці незалежності України. У цих змаганнях взяли участь та показали хорошу спортивну підготовку учні Теребовлянського навчально- реабілітаційного центру: Пилипів Вікторія та Ковальчук Степан. Їхні спортивні здобутки наступні:

15:46 01.07.2023

Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника, свята, якого немає в жодному календарі. І це не дивно, адже учням є чому радіти. Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул.

23:47 01.06.2023

Свято "Прощавай , початкова школо!"

Перехід дітей з початкової школи в середню - одна з важливих і незабутніх подій в житті як учнів так і першої вчительки, батьків.

20:01 29.05.2023

Нова фізична культура — здорова громада

Закінчився третій етап проєкту «Нова фізична культура — здорова громада», який проходив в Тернопільській області. Одним із амбасадорів програми став учитель фізичної культури Теребовлянського НРЦ Вітвіцький Павло. За підсумками успішного навчання учителі-новатори отримали набори із спортивним інвентарем, які будуть використовуватися під час уроків фізичної культури для підвищення рівня фізичної активності дітей з ООП , покращення організації спортивних заходів.

20:48 25.05.2023

"Як приборкати своїх драконів"

Емоції є невід'ємною частиною людського життя і мають велику актуальність для нашого благополуччя і функціонування. Емоції допомагають нам жити та розвиватися, їхнє завдання повідомляти нас про те, що «добре» та що «погано» і слугувати доказом на шляху до позитивних змін.  З метою навчання дітей з ООП навичкам саморегуляції і  керування власними емоціями практичний психолог Оксана Тарка провела для учнів 9 – 12 класів просвітницький тренінг "Як приборкати своїх драконів". "Дракони" - сильні негативні емоції, які можуть "перемагати" людину і впливати на її поведінку.  В процесі проведення тренінгу учасники,  виконуючи різні завдання та рольові ігри,  мали змогу навчитися розпізнавати та розуміти свої емоційні стани, обговорити наслідки неконтрольованої поведінки,  пов'язаної із сильними емоціями,  та застосовувати техніки саморегуляції, які в свою чергу сприяють розвитку самопізнання особистості, налагодження  міжособистісних відносин та формування стресостійкості

20:43 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень