A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Учні Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру відвідали пожежно-рятувальну частину Теребовлянського ДСНС України в Тернопільській області

16 травня учні Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру відвідали пожежно-рятувальну частину Теребовлянського ДСНС України в Тернопільській області.

20:38 16.05.2023

В місті Софія (Болгарія) відбувся чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху

З 4 по 7 травня 2023 року у місті Софія (Болгарія) відбувся чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху. В складі збірної команди України ЗМСУ брали участь випусники Теребовлянського НРЦ : Заслужений майстер спорту України БАЛА Марія, майстер спорту України ВОЛЯНЮК Софія та КОХАН Денис -учень Теребовлянського НРЦ. Тренер - ЗТУ УРУСЬКИЙ Леон.

20:55 11.05.2023

Відкрите заняття з ціннісно-орієнтованої діяльності "Народні символи України"

Народні символи України - скарб українського народу, це те, що найбільше любить та шанує наш народ. Про них дізнавалися учні 1-Б класу на відкритому занятті з ціннісно-орієнтованої діяльності "Народні символи України". Під час заняття діти з ООП виявляли цікавість до звичаїв свого народу, знайомилися з народними оберегами. На завершення виховного заходу діти сформували український віночок з квітів - символів.

20:56 10.05.2023

Наймасштабніша Всеукраїнська руханка в рамках Міжнародного дня здоров’я

Сьогодні учні та працівники Теребовлянського НРЦ долучилися до наймасштабнішої Всеукраїнської руханки в рамках Міжнародного дня здоров’я, щоб спільно встановити новий національний рекорд. Своєю участю у заході наша учнівська молодь демонструє небайдуже ставлення до проблем здоров’я та рухової активності. Учні з ООП із позитивними враженнями після руханки активно продовжили навчання.

20:54 10.05.2023

Навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

З 6 по 9 травня 2023р. в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі національний тренер Lions Quest в Україні Інституту соціально-емоційної освіти Оксана Артеменко провела навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

20:45 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень